Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 gramů cibule, napůl
- 500 gramů vepřového masa, bez kosti, na kostky, mraženého
- 1 polévková lžíce bramborového škrobu, Solamylu
- ¼ čajové lžičky pepře, černého, mletého
- 1 čajová lžička červené papriky, sladké
- ½ čajové lžičky soli
- olej na smažení
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 1388 kJ / 332 kcal
- Białko
- 25.4 g
- Węglowodany
- 4.4 g
- Tłuszcz
- 22.4 g
- Błonnik
- 0.7 g
Alternatywne przepisy
Vepřové maso na česneku se zeleninou a bramborami
1j
Smaženka
20 min
Zapékané těstoviny s uzeným masem
55 Min
Smažený sýr bez smažení s bramborami
40 min
Smažený sýr bez smažení s bramborami
45 Min
Bramborový guláš s párkem
40 min
Plněné papriky s rajskou omáčkou
1j 30 menit
Fazole s vepřovým masem a klobásou
1j 20 menit
Gulášová polévka
1 godz. 5 min
Sekaná s bramborami
1j
Katův šleh
35 Min
Jemný segedínský guláš s knedlíkem
1j