Urządzenia i Akcesoria
Rauchige Frischkäse-Bällchen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
20 Stück
Składniki
-
Beef Jerky100 g
-
Schnittlauch in feinen Röllchen1 Bund
-
Pumpernickel in Stücken70 g
-
Rauchmandeln70 g
-
Frischkäse300 g
-
Salz½ TL
-
Pfeffer¼ TL
-
Peperoni, grün in Lake, abgetropft20 Scheiben
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Stück
Sód
257 mg
Białko
3 g
Kalorie
430 kJ /
102 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Auf die Nuss
7 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Klassische Französische Zwiebelsuppe
1 Std.
Spicy-BBQ-Rub
5 Min
Käsemuffins mit Chilisauce und Himbeer-Konfitüre
2 Std.
Frischkäsepralinen mit Beef Jerky und Peperoni
20 Min
Käse-Kräuter-Knäuel
3 Std.
Brokkoli-Cheddar-Bites
1 Std.
Orancello
192 Std.
Schoko-Erdnuss-Cupcakes
1 Std. 10 Min
Smokey Pretzel Bites
1 Std. 40 Min
Schwarzwurzelsuppe mit Hackbällchen
1 Std.
Rauchige Whiskysauce
20 Min
Dattel-Speck-Dip
30 Min