Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 220 g di zucchero
- 1 cucchiaino di zucchero vanigliato fatto in casa
- 220 g di mandorle pelate
- 1 albume (30 g circa)
- 1 cucchiaio di acqua (20 g)
- Wartości odżywcze
- na 100 grammi
- Kalorie
- 1958 kJ / 468 kcal
- Białko
- 10.9 g
- Węglowodany
- 51 g
- Tłuszcz
- 25.9 g
- Błonnik
- 5.9 g
Alternatywne przepisy
Pan di Spagna
1h 50min
Crema pasticcera
15min
Arancini di riso
3h 5min
Gugelhopf veloce
Brak ocen
Crema pasticcera
15min
Savoiardi morbidi
40min
Pasta di mandorle
Brak ocen
Pasta Choux
2h
Mostarda di Bénichon
Brak ocen
Mini maddalene al cioccolato
Brak ocen
Torrone alle mandorle
Brak ocen
Pasta di mandorle
Brak ocen