Urządzenia i Akcesoria
Pasta di mandorle
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
1 porzione
Składniki
-
220 g di zucchero
-
220 g di mandorle pelate
-
1 albume (30 g circa)
-
1 cucchiaio di Maraschino (liquore alle ciliegie), (20 g)1 cucchiaio di acqua (20 g)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
51.6 g
Kalorie
9213 kJ /
2202 kcal
Tłuszcz
121.7 g
Błonnik
27.9 g
Węglowodany
240 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Glassa al cioccolato
20 min
Sbrinz, grattugiato
Brak ocen
Gelato biscotto alla fragola
4 godz.
Pasta di mandorle
Brak ocen
Pan di Spagna
1 godz. 50 min
Sorbetto al limone
8 godz. 30 min
Pasta sfoglia veloce
2 godz.
Risotto con spinaci ed asparagi
40 min
Pizza alla farina di farro
Brak ocen
Panini al müesli
Brak ocen
Torta al cioccolato e croccante
15 godz.
Treccia della domenica in due varianti
2 godz. 10 min