Carottes à la marocaine

Carottes à la marocaine

2.8 38 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • 600 g d'eau
  • 500 g de carottes coupées en rondelles
  • 1 oignon blanc coupé en deux
  • 1 oignon rouge coupé en deux
  • 1 gousse d'ail
  • 15 g d'huile d'olive
  • le jus d'un citron jaune
  • 1 c. à soupe de vinaigre balsamique
  • 5 brins de coriandre fraîche équeutés
  • 1 c. à café de cumin en poudre

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 29.3 mg
Białko 1.5 g
Kalorie 339.3 kJ / 81.5 kcal
Tłuszcz 4 g
Błonnik 4 g
Tłuszcz nasycony 0.5 g
Węglowodany 7.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...