Carottes à la marocaine

Carottes à la marocaine

2.9 32 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • d'eau
    600 g
  • de carottes coupées en rondelles
    500 g
  • oignon blanc coupé en deux
    1
  • oignon rouge coupé en deux
    1
  • gousse d'ail
    1
  • d'huile d'olive
    15 g
  • le jus d'un citron jaune
  • de vinaigre balsamique
    1 c. à soupe
  • de coriandre fraîche équeutés
    5 brins
  • de cumin en poudre
    1 c. à café

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 81.5 kcal / 339.3 kJ
Białko 1.5 g
Tłuszcz 4 g
Węglowodany 7.3 g
Błonnik 4 g
Tłuszcz nasycony 0.5 g
Sód 29.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...