Urządzenia i Akcesoria
Speckpfannkuchen mit Feta und Zwiebeln
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 Stücke
Składniki
-
Milch380 g
-
Eier3
-
Salz¼ TL
-
Mehl240 g
-
Backpulver½ TL
-
Feta250 g
-
Zwiebeln160 g
-
Bacon16 Scheiben
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Stück
Sód
1595 mg
Białko
37 g
Kalorie
4062 kJ /
971 kcal
Tłuszcz
65 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
27 g
Węglowodany
59 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Soul Food
80 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Ravioli-Lasagne mit Hackfleisch
1 godz. 40 min
Reibekuchen-Schneckchen
1 godz. 30 min
Knusprige Pilzröllchen
50 min
Rahm-Sauerkraut mit Chorizo
1 godz. 10 min
Schupfnudelgratin mit Wirsing und Kabanossi
1 godz.
Sauerkraut-Rahm-Gulasch mit Gnocchi
1 godz. 30 min
Endivien-Stampf
35 min
Flammkuchen-Brezeln
50 min
Pastitsio
1 godz. 30 min
Tartine For’Bon (Überbackenes Baguette)
25 min
Röstiauflauf mit Kasseler und Frischkäsesauce
1 godz.
Kartoffel-Möhren-Stampf
35 min