Wersje kompatybilne
Gerstsalade met sinaasappels, koriander en amandelen
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g rauwe amandelen
- 80 g uien, gehalveerd
- 30 g olijfolie
-
70
g vers geperst sinaasappelsap
lub 70 g vers geperst bloedsinaasappelsap - ¼ tl gemalen kaneel
- 2 tl garam masala (geroosterd specerijen mengsel)
- ½ tl gemalen komijn
- 1 tl gedroogde gemalen kurkuma
- 30 g agavesiroop
- 50 g witte wijnazijn
- 60 g gedroogde veenbessen
- 15 g verse korianderbladeren, en iets meer als afwerking
- 2 tl zout
- ½ tl gemalen zwarte peper
- 250 g parelgerst
- 1000 g water
-
3 - 4
sinaasappels, geschild, in plakjes (5 mm)
lub 3 - 4 bloedsinaasappels, geschild, in plakjes (5 mm)
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 2221 kJ / 530.8 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 86.7 g
- Tłuszcz
- 17.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 17.7 g
- Sód
- 1187.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Zoetzure tempé
Brak ocen
Schiacciata met gerookte zalm
Brak ocen
Droge koekjes met polenta en abrikozen zonder toegevoegde suikers
Brak ocen
Simit - Turkse sesam bagel
2 godz. 10 min
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
40 min
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
Brak ocen
Levercake
Brak ocen
Tajine van lam met abrikozen en honing
1sa 30 dk
Pekingeend
45 min
Linzenbrood
1 godz. 55 min
Turkse moussaka
1h 10 min
Op Marokkaanse wijze gebakken vistajine met dadelcouscous
1h