Gerstsalade met sinaasappels, koriander en amandelen
TM6 TM5 TM31

Gerstsalade met sinaasappels, koriander en amandelen

5.0 (1 ocena)

Składniki

  • 60 g rauwe amandelen
  • 80 g uien, gehalveerd
  • 30 g olijfolie
  • 70 g vers geperst sinaasappelsap
    lub 70 g vers geperst bloedsinaasappelsap
  • ¼ tl gemalen kaneel
  • 2 tl garam masala (geroosterd specerijen mengsel)
  • ½ tl gemalen komijn
  • 1 tl gedroogde gemalen kurkuma
  • 30 g agavesiroop
  • 50 g witte wijnazijn
  • 60 g gedroogde veenbessen
  • 15 g verse korianderbladeren, en iets meer als afwerking
  • 2 tl zout
  • ½ tl gemalen zwarte peper
  • 250 g parelgerst
  • 1000 g water
  • 3 - 4 sinaasappels, geschild, in plakjes (5 mm)
    lub 3 - 4 bloedsinaasappels, geschild, in plakjes (5 mm)

Wartości odżywcze
na 1 portie
Kalorie
2221 kJ / 530.8 kcal
Białko
13 g
Węglowodany
86.7 g
Tłuszcz
17.3 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Błonnik
17.7 g
Sód
1187.4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy