Ricotta de noix de macadam (Matthew Kenney)

Ricotta de noix de macadam (Matthew Kenney)

5.0 1 ocena
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 8 godz. 30 min
6 portions

Składniki

  • 300 g de noix de macadam crues
  • 550 g d'eau
  • 1 ½ c. à thé de sel
  • ½ c. à thé d'acide citrique
  • 1 c. à thé de levure alimentaire
  • eau glacée pour le bain d’eau glacée

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 587.9 mg
Białko 4.4 g
Kalorie 1501.4 kJ / 358.8 kcal
Tłuszcz 37.6 g
Błonnik 4.5 g
Tłuszcz nasycony 6 g
Węglowodany 7.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...