Ricotta de noix de macadam (Matthew Kenney)

Ricotta de noix de macadam (Matthew Kenney)

5.0 1 ocena
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 8 godz. 30 min
6 portions

Składniki

  • de noix de macadam crues
    300 g
  • d'eau
    550 g
  • de sel
    1 ½ c. à thé
  • d'acide citrique
    ½ c. à thé
  • de levure alimentaire
    1 c. à thé
  • eau glacée pour le bain d’eau glacée

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 358.8 kcal / 1501.4 kJ
Białko 4.4 g
Tłuszcz 37.6 g
Węglowodany 7.2 g
Błonnik 4.5 g
Tłuszcz nasycony 6 g
Sód 587.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...