Wersje kompatybilne
Rosbiefrolletjes met mozzarella en tomatenvulling
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g gemengde verse kruiden (rozemarijn, salie, laurier)
- 1 teentje knoflook
- 1 ½ tl zout
- ¾ tl vers gemalen zwarte peper
- 900 - 1000 g runderlende (in één stuk)
- 600 g water
- 200 g mozzarella, in kleine blokjes (± 5 mm)
- 200 g tomaten, zaadjes verwijderd, in kleine blokjes (± 5 mm)
- 20 g verse basilicumbladeren, in dunne plakjes (± 2 mm)
- 4 el extra vergine olijfolie
- 20 g verse bieslook, en iets meer om af te werken
- ¼ tl vers gemalen peper
- ½ tl zeezoutvlokken
- water
- 20 g boter
- 5 g maïzena (zetmeel)
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1756.2 kJ / 419.7 kcal
- Białko
- 29.8 g
- Węglowodany
- 3.3 g
- Tłuszcz
- 31.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 12.6 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 1067.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pilav met varkensvlees en wilde rijst
1 Std. 10 Min
Zeevruchtennat met champagne
Brak ocen
Familie kip galette
1 Std. 55 Min
Wintergroente en rundvlees cholent
4 Std. 30 Min
Multi-inzetbaar | Char siu met stokbrood / met rijst / met noedelsoep
10 Std.
Vegan mini cheesecakes
4 Std. 30 Min
Zwarte rijst met mosselen, ontbijtspek en kerstomaten
50 Min
Half bolletje vanille en karamel
Brak ocen
Klassieke sabayon
15 Min
Varkensbuik met noedels en barbecuesaus
Brak ocen
Runderpastei met bier
1h 40 min
Japanse stijl yaki udon met gehakt
30 Min