Wersje kompatybilne
Rosbiefrolletjes met mozzarella en tomatenvulling
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g gemengde verse kruiden (rozemarijn, salie, laurier)
- 1 teentje knoflook
- 1 ½ tl zout
- ¾ tl vers gemalen zwarte peper
- 900 - 1000 g runderlende (in één stuk)
- 600 g water
- 200 g mozzarella, in kleine blokjes (± 5 mm)
- 200 g tomaten, zaadjes verwijderd, in kleine blokjes (± 5 mm)
- 20 g verse basilicumbladeren, in dunne plakjes (± 2 mm)
- 4 el extra vergine olijfolie
- 20 g verse bieslook, en iets meer om af te werken
- ¼ tl vers gemalen peper
- ½ tl zeezoutvlokken
- water
- 20 g boter
- 5 g maïzena (zetmeel)
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1756.2 kJ / 419.7 kcal
- Białko
- 29.8 g
- Węglowodany
- 3.3 g
- Tłuszcz
- 31.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 12.6 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 1067.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Zwarte woud taart met amarena kersen
5 Std.
Gestoomde rode biet met romige walnotensaus
Brak ocen
Pittige udon noedles met tempé (Matthew Kenney)
Brak ocen
Oost-Europese brunch
Brak ocen
Tropische mousse zonder toegevoegde suikers
10 Min
Aardbeiencompote - Yoghurtcake
55min
Zoete aardappelschotel met de Peeler
Brak ocen
Tzatziki
20 Min
Sous-vide aardbeien met witte chocolade mousse
2 Std.
Sous-vide miso aubergine
2 Std. 45 Min
Pesto en zongedroogde tomatencake
40 Min
Pizza met aardappelen, eekhoorntjesbrood en verse worst
3h 50min