Rosbiefrolletjes met mozzarella en tomatenvulling

Rosbiefrolletjes met mozzarella en tomatenvulling

4.0 2 rating
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 2 godz. 30 min
8 porties

Składniki

  • gemengde verse kruiden (rozemarijn, salie, laurier)
    10 g
  • teentje knoflook
    1
  • zout
    1 ½ tl
  • vers gemalen zwarte peper
    ¾ tl
  • runderlende (in één stuk)
    900 - 1000 g
  • water
    600 g
  • mozzarella in kleine blokjes (± 5 mm)
    200 g
  • tomaten zaadjes verwijderd, in kleine blokjes (± 5 mm)
    200 g
  • verse basilicumbladeren in dunne plakjes (± 2 mm)
    20 g
  • extra vergine olijfolie
    4 el
  • verse bieslook en iets meer om af te werken
    20 g
  • vers gemalen peper
    ¼ tl
  • zeezoutvlokken
    ½ tl
  • water
  • boter
    20 g
  • maïzena (zetmeel)
    5 g

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portie

Sód 1067.3 mg
Białko 29.8 g
Kalorie 1756.2 kJ / 419.7 kcal
Tłuszcz 31.5 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 12.6 g
Węglowodany 3.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...