Rosbiefrolletjes met mozzarella en tomatenvulling
TM6 TM5 TM31

Rosbiefrolletjes met mozzarella en tomatenvulling

4.0 (2 oceny)

Składniki

  • 10 g gemengde verse kruiden (rozemarijn, salie, laurier)
  • 1 teentje knoflook
  • 1 ½ tl zout
  • ¾ tl vers gemalen zwarte peper
  • 900 - 1000 g runderlende (in één stuk)
  • 600 g water
  • 200 g mozzarella, in kleine blokjes (± 5 mm)
  • 200 g tomaten, zaadjes verwijderd, in kleine blokjes (± 5 mm)
  • 20 g verse basilicumbladeren, in dunne plakjes (± 2 mm)
  • 4 el extra vergine olijfolie
  • 20 g verse bieslook, en iets meer om af te werken
  • ¼ tl vers gemalen peper
  • ½ tl zeezoutvlokken
  • water
  • 20 g boter
  • 5 g maïzena (zetmeel)

Wartości odżywcze
na 1 portie
Kalorie
1756.2 kJ / 419.7 kcal
Białko
29.8 g
Węglowodany
3.3 g
Tłuszcz
31.5 g
Tłuszcz nasycony
12.6 g
Błonnik
1 g
Sód
1067.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy