Urządzenia i Akcesoria
Plant-Based Alfredo Sauce (Matthew Kenney) Metric
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
8 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil divided115 g
-
garlic cloves150 g
-
vegan whipping cream e.g. Silk®, Flora™500 g
-
vegan butter in pieces225 g
-
nutritional yeast2 tbsp
-
fresh thyme10 sprigs
-
salt to season, to taste
-
pasta, any type, cooked to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
239.5 mg
Białko
3.3 g
Kalorie
2365.1 kJ /
565.3 kcal
Tłuszcz
52.4 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
24.1 g
Węglowodany
21.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Coconut Dome with Strawberry and Meringue
Brak ocen
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 min
Baklava Cheesecake
Brak ocen
Mayonnaise
5 min
Brazilian Limeade
10 min
Douhua (soybean curd)
10 godz. 25 min
Creamy Mango Ice Cream
2 godz. 20 min
Brioche Creamed Corn (Metric)
1 godz. 10 min
Floating islands
40 min
Caramel ice cream
9 godz.
Spicy Beef with Red Peppers
30 min
Buffalo Chicken Wings
1 godz. 5 min