Urządzenia i Akcesoria
Plant-Based Alfredo Sauce (Matthew Kenney) Metric
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
8 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil divided115 g
-
garlic cloves150 g
-
vegan whipping cream e.g. Silk®, Flora™500 g
-
vegan butter in pieces225 g
-
nutritional yeast2 tbsp
-
fresh thyme10 sprigs
-
salt to season, to taste
-
pasta, any type, cooked to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
239.5 mg
Białko
3.3 g
Kalorie
2365.1 kJ /
565.3 kcal
Tłuszcz
52.4 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
24.1 g
Węglowodany
21.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Caramel toffees
Brak ocen
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10 min
Banana Bread
1 godz. 50 min
Pork Loin with Mashed Potatoes and Salad
Brak ocen
Spanish Rice
30 min
Jack-O-Lantern Ice-Cream Bowls
Brak ocen
Mushroom Risotto (TM6)
40 min
Gluten Free Pancakes and Waffles
45 min
Hash Browns
20 min
Gluten-Free Pasta
1 godz. 15 min
Crêpes
1 godz. 15 min
Vegan Bolognese
50 min