Antonio Bachour: Chocolate and Raspberry Heart Cookies
TM6

Antonio Bachour: Chocolate and Raspberry Heart Cookies

4.0 (5 ocen)

Składniki

Valrhona Raspberry Inspiration Ganache

  • 10 oz Valrhona chocolate Raspberry Inspiration (see Tip)
    lub 10 oz ruby chocolate, callets or pieces, i.e. Callebaut couverture
  • 3 ½ oz heavy whipping cream
  • 2 oz fresh raspberries
  • ½ oz glucose (see Tip)

Chocolate Pastry Dough

  • 12 oz all-purpose flour, plus extra to dust
  • 5 oz confectioners sugar
  • 2 oz almond flour
  • 1 oz Dutch-processed cocoa powder
  • ⅛ tsp salt
  • 6 oz unsalted butter, diced, chilled
  • 1 large egg
  • 1 egg yolk, from a large egg
  • 1 tsp ice water

Assembly

  • colored sprinkles (opcjonalnie)

Wartości odżywcze
na 1 piece
Kalorie
1975 kJ / 472 kcal
Białko
9 g
Węglowodany
55 g
Tłuszcz
26 g
Tłuszcz nasycony
14 g
Błonnik
5 g
Sód
89 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy