Urządzenia i Akcesoria
Antonio Bachour: Chocolate and Raspberry Heart Cookies
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 9 godz.
12 pieces
Składniki
Valrhona Raspberry Inspiration Ganache
-
10 oz ruby chocolate, callets or pieces, i.e. Callebaut couvertureValrhona chocolate Raspberry Inspiration (see Tip)10 oz
-
heavy whipping cream3 ½ oz
-
fresh raspberries2 oz
-
glucose (see Tip)½ oz
Chocolate Pastry Dough
-
all-purpose flour plus extra to dust12 oz
-
confectioners sugar5 oz
-
almond flour2 oz
-
Dutch-processed cocoa powder1 oz
-
salt⅛ tsp
-
unsalted butter diced, chilled6 oz
-
large egg1
-
egg yolk from a large egg1
-
ice water1 tsp
Assembly
-
colored sprinkles (opcjonalnie)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
89 mg
Białko
9 g
Kalorie
1975 kJ /
472 kcal
Tłuszcz
26 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
14 g
Węglowodany
55 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Coconut Balls
30 min
Fruit Ice Cream
5 min
Sponge Cake
1 godz. 50 min
Marquesitas (Crispy Stuffed Waffle Cone Crepes)
1 godz. 15 min
King Cake
4 godz. 45 min
Sugar Skulls
3 godz. 10 min
Antonio Bachour: Chocolate Passion Fruit Bonbons
17 godz. 20 min
Lollipops
40 min
Frozen Coffee
2 godz. 15 min
Angel Food Cake
1 godz. 10 min
Summer Breeze Pineapple Pound Cake
1 godz. 10 min
Oaxacan Chocolate Brownies
40 min