Fromage à base de plantes façon chèvre (Matthew Kenney)

Fromage à base de plantes façon chèvre (Matthew Kenney)

3.0 2 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 22 godz. 5 min
836 g

Składniki

  • de noix de cajou crues
    240 g
  • de noix de macadam crues
    240 g
  • d'eau séparée (115 g + 255), et un peu plus pour le trempage
    370 g
  • capsules de probiotiques poudre uniquement, sans les capsules
    2
  • de jus de citron séparé (30 g + 15 g)
    45 g
  • de levure alimentaire
    1 ½ c. à soupe
  • de miso blanc (shiro miso)
    15 g
  • de vinaigre de vin blanc
    1 c. à thé
  • de sel
    1 ½ c. à thé
  • ciboulette fraîche hachée, au goût, séparé (½ + ½)
    1 bouquet

Wartości odżywcze na 1 g

Kalorie 107.4 kcal / 449.4 kJ
Białko 2.6 g
Tłuszcz 9.8 g
Węglowodany 4.1 g
Błonnik 1.2 g
Tłuszcz nasycony 1.6 g
Sód 113.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...