Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Bramborovo-brokolicové pyré
- 700 gramů moučných brambor, oloupaných, na kousky
- 400 gramů brokolicových růžiček
- 280 gramů vody
- 1 ½ čajové lžičky soli
- 20 gramů másla, plus navíc na vymazání
- 3 špetky mletého muškátového květu
- 100 gramů mléka
- 1 čajová lžička hořčice
Pangasius s křenem a hořčičnou krustou
- 30 gramů strouhaného křenu, konzervovaného
- 30 gramů dijonské hořčice
- 1 rohlík, na kousky
- 80 gramů másla, na kousky
- 5 gramů citrónové šťávy
- 6 snítek čerstvého tymiánu, jen lístky
- ½ čajové lžičky soli
- 1 špetka mletého černého pepře
- ½ čajové lžičky cukru
- 600 gramů filetů z pangase
- sůl, podle chuti
- mletý černý pepř, podle chuti
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 2246 kJ / 535 kcal
- Białko
- 31 g
- Węglowodany
- 39 g
- Tłuszcz
- 27 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Houbové rizoto s mascarpone
30 min
Vepřové medailonky s liškovou omáčkou a knedlíčky
50 min
Středomořský bramborový salát
1h 10 min
Pražma s cherry rajčaty a bramborovým pyré
40 Min
Losos s krémovou koprovou omáčkou a basmati rýží
40 Min
Candát se strouhankovou krustou v zelené omáčce
30 min
Losos v javorovo-hořčičné omáčce s brokolicí
20 min
Frittata s cuketou a ricottou (bez lepku)
40 Min
Krémové žampióny s pečenými bramborami
1h 30min
Treska v páře s italskou rajčatovou omáčkou a dušenými bramborami
50 min
Zeleninovo-sýrové fondue
30 min
Gratinovaný chřest se šunkou
1h 10 min