Bagel con bacon e uova

Bagel con bacon e uova

4.5 6 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
10 porzioni

Składniki

Uova sode
  • 5 uova fredde da frigorifero
  • 1000 g di acqua
Bagel
  • 730 g di acqua
  • 7 g di lievito di birra fresco
  • 20 g zucchero
  • 120 g di farina tipo 00 + q.b.
  • 130 g di farina manitoba
  • 5 g di sale
  • ½ cucchiaino di latte in polvere (opcjonalnie)
  • 5 g olio di semi di girasole
  • 15 g di burro a temperatura ambiente
  • 30 g di succo di limone
  • 1 uovo sbattuto
  • 1 - 2 cucchiai di semi di sesamo o di papavero
  • 10 fette di Cheddar
  • 20 fette di bacon affumicato

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 300.9 mg
Białko 9.4 g
Kalorie 783.9 kJ / 187.3 kcal
Tłuszcz 8.3 g
Błonnik 0.5 g
Tłuszcz nasycony 3.6 g
Węglowodany 20 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...