Urządzenia i Akcesoria
Bollos brasileños de queso
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
14 porciones
Składniki
-
105 g de fécula de tapioca105 g de tapioca (ver tip)
-
120 g de queso manchego, en cubos120 g de queso Gouda en cubos (aprox. 3 cm)
-
135 g de leche
-
40 g de aceite de oliva extra virgen
-
½ cdita de sal rosa del himalaya
-
1 huevo
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porción
Sód
161.8 mg
Białko
2.8 g
Kalorie
376.8 kJ /
90 kcal
Tłuszcz
5.8 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
2.2 g
Węglowodany
6.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
RECETAS VIRALES
7 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Empanadas argentinas
1 godz. 50 min
Rosca de Reyes
3 godz.
Bollitos para la cena
1 godz. 40 min
Pan de caja blanco
2 godz.
Pan en capas
2 godz. 30 min
Arroz con res y brócoli TM6
50 min
Empanadas argentinas
3 godz. 40 min
Empanadas de pollo
2 godz. 30 min
Pulled pork con salsa bbq y ensalada de col en cocción lenta TM6
6 godz. 30 min
Pan de caja blanco
2 godz.
English muffins
1 godz. 30 min
Pay de atún
1 godz. 40 min