Crema pasticcera sottovuoto

Crema pasticcera sottovuoto

4.9 14 ocen
Przygotowanie 50 min
Czas całkowity 1 godz.
1 Ricetta completa

Składniki

  • di zucchero
    100 g
  • di latte intero
    500 g
  • di tuorli
    70 g
  • di panna (min. 30% di grassi)
    50 g
  • di amido di mais (maizena)
    40 g
  • stecca di vaniglia i semini
    1
  • di acqua
    1500 g

Wartości odżywcze na 1 Ricetta completa

Kalorie 1211 kcal / 5068 kJ
Białko 29 g
Tłuszcz 53.4 g
Węglowodany 164.3 g
Błonnik 283.1 g
Tłuszcz nasycony 26.2 g
Sód 0 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...