Crema pasticcera sottovuoto

Crema pasticcera sottovuoto

4.8 17 ocen
Przygotowanie 50 min
Czas całkowity 1 godz.
1 Ricetta completa

Składniki

  • 100 g di zucchero
  • 500 g di latte intero
  • 70 g di tuorli
  • 50 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 40 g di amido di mais (maizena)
  • 1 stecca di vaniglia i semini
  • 1500 g di acqua

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Ricetta completa

Sód 0 mg
Białko 29 g
Kalorie 5068 kJ / 1211 kcal
Tłuszcz 53.4 g
Błonnik 283.1 g
Tłuszcz nasycony 26.2 g
Węglowodany 164.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...