![咖喱鱼蛋 咖喱鱼蛋](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/ad592a4681ef19ab0a5231b8ceedd54e/Derivates/73791bfdaae1260f98a57cefb3b9d872c8923bcb.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 颗 蒜头
- 50 克 洋葱 ,切块
- 20 克 黄油
- 10 克 面粉
- 35 克 黄咖喱酱
- 10 克 沙茶酱
- 250 克 水
- 7 克 糖 (约1.5茶匙)
- 10 克 花生酱
- 50 克 稀奶油
- 350 克 鱼丸 ,选用鱼蛋
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1049.3 kJ / 251 kcal
- Białko
- 11.4 g
- Węglowodany
- 18.3 g
- Tłuszcz
- 14.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.7 g
- Błonnik
- 0.2 g
- Sód
- 888.7 mg