剁椒肉末蒸豆腐
TM5 TM6

剁椒肉末蒸豆腐

4.7 (9 ocen)

Składniki

  • 150 克 五花肉
  • ¼ 茶匙 盐
  • 35 克 剁椒
  • 10 克 料酒
  • 10 克 生抽
  • 1 茶匙 老抽
  • 2 片 姜
  • 300 克 嫩豆腐, 切块
  • 500 克 水
  • 10 克 葱, 切葱花

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
1481 kJ / 354 kcal
Białko
11.2 g
Węglowodany
3.9 g
Tłuszcz
32.5 g
Błonnik
1.9 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy