Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 克 五花肉
- ¼ 茶匙 盐
- 35 克 剁椒
- 10 克 料酒
- 10 克 生抽
- 1 茶匙 老抽
- 2 片 姜
- 300 克 嫩豆腐, 切块
- 500 克 水
- 10 克 葱, 切葱花
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1481 kJ / 354 kcal
- Białko
- 11.2 g
- Węglowodany
- 3.9 g
- Tłuszcz
- 32.5 g
- Błonnik
- 1.9 g