Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 克 猪骨 ,选龙骨最佳,切大块(见要诀)
- 100 克 西洋菜 ,切段
- 50 克 胡萝卜 ,切大块
- 50 克 玉米 ,切段
- 20 克 姜
- 1 颗 蜜枣
- 1300 克 水
- 5 克 盐 (约1茶匙),依个人口味调整
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 719.5 kJ / 172.1 kcal
- Białko
- 9.6 g
- Węglowodany
- 2.7 g
- Tłuszcz
- 13.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.3 g
- Błonnik
- 0.3 g
- Sód
- 291.1 mg