Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 folhas de gelatina neutra
- Água q.b. p/ hidratar
- 150 g avelã torrada s/ pele
- 6 claras de ovo
- 370 g leite condensado cozido
- 6 gemas de ovo
- Wartości odżywcze
- na 1 dose
- Kalorie
- 1727.2 kJ / 412.8 kcal
- Białko
- 14.1 g
- Węglowodany
- 39 g
- Tłuszcz
- 23.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.2 g
- Błonnik
- 2.4 g
- Sód
- 132.5 mg