Torta di zucca, cannella e cioccolato

Torta di zucca, cannella e cioccolato

3.9 236 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
12 fette

Składniki

  • di polpa di zucca cotta (al forno o al vapore)
    300 g
  • uova
    2
  • di zucchero
    125 g
  • di olio di semi di arachidi + q.b.
    20 g
  • di farina tipo 00 + q.b.
    170 g
  • di vaniglia in polvere
    1 cucchiaino
  • di sale
    1 pizzico
  • di cannella in polvere
    5 g
  • di lievito in polvere per dolci
    8 g
  • di gocce di cioccolato fondente
    150 g
  • zucchero a velo a piacere

Wartości odżywcze na 1 fetta

Kalorie 189.7 kcal / 793.5 kJ
Białko 4 g
Tłuszcz 6.7 g
Węglowodany 30.2 g
Błonnik 1.3 g
Tłuszcz nasycony 2.8 g
Sód 78.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...