Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g di polpa di zucca cotta (al forno o al vapore)
- 2 uova
- 125 g di zucchero
- 20 g di olio di semi di arachidi + q.b.
- 170 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 cucchiaino di vaniglia in polvere
- 1 pizzico di sale
- 5 g di cannella in polvere
- 8 g di lievito in polvere per dolci
- 150 g di gocce di cioccolato fondente
- zucchero a velo, a piacere
- Wartości odżywcze
- na 1 fetta
- Kalorie
- 793.5 kJ / 189.7 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 30.2 g
- Tłuszcz
- 6.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.8 g
- Błonnik
- 1.3 g
- Sód
- 78.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Plumcake all'arancia
1h
Muffin di patate dolci con noci
1h
Muffin cioccolato e cocco al Varoma
1h
Torta ricotta e cocco
1h
Torta zucca, cocco e arancia
1 godz. 30 min
Muffin della nonna alle mele
45 min
Torta pistacchi e mandorle al Varoma
2h 30min
Ciambella ACE
1 godz. 30 min
Torta soffice alle fragole
2h
Ciambella mele, zucca e olio di cocco
1 godz. 30 min
Dolce di carote e mandorle
1h
Torta morbida cioccolato fondente e pere
1h