Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Rozkvas (den předem)
- 140 gramů vody
- 10 gramů žitného kvásku
- 130 gramů žitné mouky
Hlavní těsto
-
řepkový olej
lub kokosový olej na vymazání - 400 gramů vody, studené
- 5 gramů čerstvého droždí
- 120 gramů žitné mouky, plus navíc na pomoučení
- 560 gramů hladké mouky
-
10
gramů pečicího sladu (viz Tip)
lub 10 gramů medu - 2 čajové lžičky soli
- 3 čajové lžičky chlebového koření (viz Tip)
- Wartości odżywcze
- na 1 kus
- Kalorie
- 7183 kJ / 1718 kcal
- Białko
- 44 g
- Węglowodany
- 361 g
- Tłuszcz
- 8 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 28 g
- Sód
- 1183 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Toustový chléb se zakysanou smetanou
1h 40min
Pšeničný kváskový chléb se slunečnicovými semínky
12j
Kváskový chléb ze špaldové mouky
29 Std. 45 Min
Domácí chléb se zákysem
2h 10min
Tradiční chléb se semínky
1h 50min
Křupavý jogurtový chléb
3h
Chlebový žitný kvásek
84 godz. 15 min
Špaldovo-pohankový chléb
1h 30min
Domácí rohlíky
2h 35min
Podmáslový chléb
4h 35min
Žitno-pšeničný chléb z droždí
2h 10min
Máslo
5 menit