Wersje kompatybilne
Hovězí tatarák s kapary, červenou cibulí, sušenými rajčaty a aioli
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 gramů červené cibule, napůl
- 55 gramů sušených rajčat, v oleji, scezených (olej uchovejte v misce a odložte stranou)
- 1 stroužek česneku
- 5 gramů čerstvé petržele, jen lístky
- 15 gramů hořčice
- 1 čajová lžička soli
- ¾ čajové lžičky mletého černého pepře
- 1 špetka červených chilli papriček, sušených
- 2 žloutky
- 200 gramů hovězí svíčkové, bez šlach a bílých částí, na 3cm kousky, mírně zmrzlé (viz Tip)
- 30 gramů olivového oleje
- 4 čajové lžičky nakládaných kaparů, scezených
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1664.5 kJ / 397.5 kcal
- Białko
- 26 g
- Węglowodany
- 11.5 g
- Tłuszcz
- 28.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 6 g
- Błonnik
- 28 g
- Sód
- 1389 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cibulačka v chlebu
55min
Hovězí mini tartar
10 Min
Lososový tatarák s vejcem a avokádem
45 Min
Hrášková polévka s crème fraiche a křupavou šunkou
1 Std.
Tatarský biftek
5 Min
Polévka Tom Yum
15 Min
Vánoční cappuccino
1h 10min
Trifle se sektem a omáčkou z jahod a malin
3h 40 min.
Zeleninovo-sýrové fondue
30 Min
Veganský mango sticky rýžový dort
11 Std.
Černé rizoto s chobotnicí
1h 15min
Tatarák po francouzsku
1h 10min