Wersje kompatybilne
Hovězí tatarák s kapary, červenou cibulí, sušenými rajčaty a aioli
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 gramů červené cibule, napůl
- 55 gramů sušených rajčat, v oleji, scezených (olej uchovejte v misce a odložte stranou)
- 1 stroužek česneku
- 5 gramů čerstvé petržele, jen lístky
- 15 gramů hořčice
- 1 čajová lžička soli
- ¾ čajové lžičky mletého černého pepře
- 1 špetka červených chilli papriček, sušených
- 2 žloutky
- 200 gramů hovězí svíčkové, bez šlach a bílých částí, na 3cm kousky, mírně zmrzlé (viz Tip)
- 30 gramů olivového oleje
- 4 čajové lžičky nakládaných kaparů, scezených
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1664.5 kJ / 397.5 kcal
- Białko
- 26 g
- Węglowodany
- 11.5 g
- Tłuszcz
- 28.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 6 g
- Błonnik
- 28 g
- Sód
- 1389 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chimichurri vepřová panenka se zeleninovou rýží
13h 20min
Turecká vejce (Cilbir) na řeckém jogurtu, servírovaná s opečeným chlebem a zeleninovým salátem
30 min
Lososový tatarák s vejcem a avokádem
45 min
Žebírka s kávovou omáčkou
40 min
Švestkový clafoutis
Brak ocen
Citrónový dip
20 min
Gravlax z lososa s pohankovými bliny
48h
Chřestový salát s mangem
35 min
Sous-vide krvavý steak s omáčkou béarnaise
2h 20min
Tatarák po francouzsku
1 Std. 10 Min
Bramborová kaše (s krytem mixovacích nožů 2v1)
35 min
Tatarský biftek
5 menit