Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 gramů mrkve
- 100 gramů celeru
- 50 gramů petržele, kořenové
- 60 gramů másla
- 2 polévkové lžíce oleje
- 500 gramů kapra, s kůží nebo bez kůže, celé porce nebo odřezky porcí kapra a jikry
- 50 gramů cibule
- 3 lístky bobkového listu
- 5 kusů nového koření
- 5 kusů pepře, černého, celého
- 800 gramů vody
- 2 - 3 polévkové lžíce hladké mouky
- 1 bujón (pro 0,5 l)
- 1 špetka černého pepře, mletého
- ½ - 1 čajová lžička soli
- 70 gramů smetany ke šlehání, min. 33 % tuku
- 1 žloutek
- petržel, čerstvá, nasekaná nadrobno
- 2 housky, na kostičky, opražené na másle
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 2161 kJ / 516 kcal
- Białko
- 28.1 g
- Węglowodany
- 19.6 g
- Tłuszcz
- 34 g
- Błonnik
- 3.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Lišková polévka
1h 40min
Dršťková polévka z hlívy ústřičné
45min
Žampiónová krémová polévka
20 Min
Houbové karbanátky
25 Min
Vánoční Kuba
1h 40min
Rybí polévka s kokosovým mlékem a batáty
35min
Čočková polévka
1h 35 min
Zelňačka
25 Min
Rybí polévka se zeleninou
30min
Kulajda
40min
Dršťková polévka
1 Std.
Bramboračka se sušenými houbami
30min