Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 gramů másla, změklého
- 230 gramů zlatého sirupu
- 240 gramů melasy z cukrové třtiny
- 2 čajové lžičky perníkového koření
- 1 čajová lžička jedlé sody
- 1 polévková lžíce vody, horké
- 2 vejce
- 245 gramů podmáslí
- 340 gramů hladké mouky, prosáté
-
zakysaná smetana de luxe, na podávání
lub smetana ke šlehání, 33 % tuku -
javorový sirup, na přeliv,
lub vaječný likér
- Wartości odżywcze
- na 20 kusů
- Kalorie
- 16421 kJ / 3910 kcal
- Białko
- 75 g
- Węglowodany
- 602 g
- Tłuszcz
- 135 g
- Błonnik
- 8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Velikonoční beránek
55min
Koláč z černého čaje s vlašskými ořechy
35min
Hruškový štrúdl (bez cukru)
1h 5min
Jemná bábovka s kakaovou polevou
2h 10min
Piškotový korpus (bez lepku)
1h 30min
Citrónová poleva
7 Min
Piškotová máslová bábovka
1h 30min
Bublanina s třešněmi
1h
Perník s povidly
55min
Trojbarevná bábovka
1h 35min
Mramorová bábovka
2h 10min
Perníková bábovka s povidly a čokoládovou polevou
2u. 5min