Estofado de verduras y res en Cocción lenta TM6

Estofado de verduras y res en Cocción lenta TM6

3.0 4 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz. 10 min
4 porciones

Składniki

  • 30 g de aceite vegetal
  • 150 g de cebolla blanca en trozos (2 cm)
  • 2 dientes de ajo pelados
  • 500 g de jitomate en trozos
  • 300 g de pimiento rojo en trozos
  • 1 ½ cdita de concentrado de caldo de verduras en polvo
  • ½ cdita de sal o al gusto
  • ½ cdita de pimienta negra molida o al gusto
  • 10 g de chile chipotle adobado
  • 300 g de papa pelada, en cubos (2 cm)
  • 500 g de carne de res para estofados en cubos (4 cm)
  • 200 g de calabacitas en cubos (3 cm)
  • 500 g de agua
  • 50 g de arúgula

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porción

Sód 657 mg
Białko 19 g
Kalorie 1588.8 kJ / 379.8 kcal
Tłuszcz 19.5 g
Błonnik 6.6 g
Tłuszcz nasycony 4.1 g
Węglowodany 33.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...