Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g de aceite vegetal
- 150 g de cebolla blanca, en trozos (2 cm)
- 2 dientes de ajo, pelados
- 500 g de jitomate, en trozos
- 300 g de pimiento rojo, en trozos
- 1 ½ cdita de concentrado de caldo de verduras en polvo
- ½ cdita de sal, o al gusto
- ½ cdita de pimienta negra molida, o al gusto
- 10 g de chile chipotle adobado
- 300 g de papa, pelada, en cubos (2 cm)
- 500 g de carne de res para estofados, en cubos (4 cm)
- 200 g de calabacitas, en cubos (3 cm)
- 500 g de agua
- 50 g de arúgula
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1588.8 kJ / 379.8 kcal
- Białko
- 19 g
- Węglowodany
- 33.7 g
- Tłuszcz
- 19.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.1 g
- Błonnik
- 6.6 g
- Sód
- 657 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Puré de papas
50 Min
Carne de res a la jardinera
40 Min
Puré de papa y poro
40 Min
Lentejas con res y plátano macho
45 Min
Estofado de res y cerveza con puré Colcannon en cocción lenta TM6
5 Std. 5 Min
Cazuela de pollo con papas
40 Min
Estofado de pollo con verduras en cocción lenta TM6
3h 20min
Pollo al vino (Coq au Vin) TM6
2 Std. 15 Min
Estofado holandés en Cocción lenta TM6
4h 30min
Puchero
1 Std.
Cacerola de pollo
30 Min
Boeuf burguignon
1 Std. 10 Min