Tallarines al ragout

Tallarines al ragout

4.6 16 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 porciones

Składniki

Tallarines
  • 400 g de harina de trigo
  • 4 huevo
  • 10 g de aceite de oliva
Ragout de carne
  • 30 g de apio cortado en trozos.
  • 80 g de zanahoria cortado en trozos.
  • 180 g de cebolla
  • 70 g de vino blanco
  • 40 g de aceite de oliva y un poco más para rociar.
  • 400 g de carne molida mixta
  • 120 g de salchicha, cruda
  • 300 g de jitomate triturado en lata
  • 1 hoja de laurel seca
  • 30 g de puré de jitomate
  • 5 g de sal
  • 1 pizca pimienta molida
  • aceite de oliva para rociar

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 6 porciones

Białko 186.6 g
Kalorie 14167 kJ / 3386 kcal
Tłuszcz 137.3 g
Błonnik 17.6 g
Węglowodany 342.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...