Postre de albaricoque con yogur de vainilla

Postre de albaricoque con yogur de vainilla

4.4 22 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 raciones

Składniki

  • 80 g de bizcocho de soletilla en trozos
  • 30 g de mantequilla en trozos
  • 50 g de azúcar
  • 20 g zumo de limón
  • 200 g de albaricoques frescos sin hueso en dados de 1-2 cm
  • 250 g de yogur de vainilla (2 yogures)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 141 mg
Białko 6 g
Kalorie 1141 kJ / 272 kcal
Tłuszcz 7 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 4 g
Węglowodany 44 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...