Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g de bizcochos de soletilla en trozos
- 30 g de mantequilla en trozos
- 50 g de azúcar
- 20 g de zumo de limón
- 200 g de albaricoques frescos sin hueso en dados de 1-2 cm
- 250 g de yogur de vainilla (2 yogures)
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1141 kJ / 272 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 44 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Tłuszcz nasycony
- 4 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 141 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Postre de plátano a capas
15min
Tartitas de yogur y fruta fresca tropical
2 Std. 30 Min
Macedonia de frutas al calvados en papillote
20min
Postre exprés con frutas naturales
15min
Postre de fresas con yogur
4 Std. 10 Min
Eton mess (postre inglés de merengue, fresa y nata)
7h 40min
Postre de pera y queso cremoso
20min
Mazamorra de quinoa (pudin de quinoa)
40min
Postre de queso fresco y cerezas
1 Std. 45 Min
Choux craquelin con nata y fresas
1 Std. 10 Min
Postre de yogur, lima y coco
10 Min
Postre rápido de mango con fresas
10 Min