Cerveau de spaghettis sanglant

Cerveau de spaghettis sanglant

3.5 2 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 13 godz. 30 min
8 portions

Składniki

  • 300 g de jambon de Parme en fines tranches (± 1 mm)
    300 g de jambon cuit, en fines tranches (± 1 mm)
  • 200 g de parmesan en morceaux
  • 200 g de mozzarella en morceaux
  • 150 g d'oignons coupés en 2
  • 2 gousses d'ail
  • 30 g d'huile d'olive
  • 200 g de lardons (± 5 mm)
  • 20 g de purée de tomates
  • 400 g de tomates en dés, en conserve
  • 500 g d'eau
  • 1 c. à café de poudre de paprika
  • 1 c. à café de sel
  • ½ c. à café de poivre noir moulu
  • 350 g de pâtes sèches, type spaghetti épaisses
  • 2 œufs

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 1644.2 mg
Białko 31.1 g
Kalorie 2264.2 kJ / 541.2 kcal
Tłuszcz 28.6 g
Błonnik 2.5 g
Tłuszcz nasycony 12.1 g
Węglowodany 38.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...