Urządzenia i Akcesoria
Bloedige hersenspaghetti
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 13 godz. 30 min
8 porties
Składniki
-
300 g ham, in dunne plakjes (± 1 mm)Parma ham in dunne plakjes (± 1 mm)300 g
-
Parmezaanse kaas in stukken200 g
-
mozzarella in stukken200 g
-
uien gehalveerd150 g
-
teentjes knoflook2
-
olijfolie30 g
-
baconblokje (± 5 mm)200 g
-
tomatenpuree20 g
-
gehakte tomaten, uit blik400 g
-
water500 g
-
paprikapoeder1 tl
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
spaghettini dik350 g
-
eieren2
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
1644.2 mg
Białko
31.1 g
Kalorie
2264.2 kJ /
541.2 kcal
Tłuszcz
28.6 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
12.1 g
Węglowodany
38.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Halloween
11 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Witte Bonensoep met Aardappelen en Chorizo
Brak ocen
Pasta in tomatensaus met chorizo
35 min
Ravioli Soep met Rundsvlees
Brak ocen
Thaise rode curry
1 godz.
Amandelbretzels
Brak ocen
Koekjes met chocopasta
1 godz. 40 min
Spaghetti met tomaat en spek
35 min
Courgetteomelet
40 min
Chowder met kip en maïs, broccoliterrines
1 godz. 25 min
Gevulde kalkoenborst
Brak ocen
Romige groentensoep, gestoomde kip en groenten tagliatelle
45 min
Erwten met ham
25 min