Bloedige hersenspaghetti
TM6 TM5 TM31

Bloedige hersenspaghetti

2.5 (2 oceny)

Składniki

  • 300 g Parma ham, in dunne plakjes (± 1 mm)
    lub 300 g ham, in dunne plakjes (± 1 mm)
  • 200 g Parmezaanse kaas, in stukken
  • 200 g mozzarella, in stukken
  • 150 g uien, gehalveerd
  • 2 teentjes knoflook
  • 30 g olijfolie
  • 200 g baconblokje (± 5 mm)
  • 20 g tomatenpuree
  • 400 g gehakte tomaten, uit blik
  • 500 g water
  • 1 tl paprikapoeder
  • 1 tl zout
  • ½ tl gemalen zwarte peper
  • 350 g droge pasta, type spaghetti, dik
  • 2 eieren

Wartości odżywcze
na 1 portie
Kalorie
2264.2 kJ / 541.2 kcal
Białko
31.1 g
Węglowodany
38.8 g
Tłuszcz
28.6 g
Tłuszcz nasycony
12.1 g
Błonnik
2.5 g
Sód
1644.2 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy