Rode ogen gevulde eieren
TM6

Rode ogen gevulde eieren

(Brak ocen)

Składniki

  • 6 eieren
  • 1200 g water
  • 50 g rode bietensap
  • 30 g extra vergine olijfolie
  • 2 snuifjes gemalen cayennepeper
  • ½ tl vers gemalen zwarte peper
  • ½ tl zout
  • 4 ontpitte zwarte olijven, in plakjes (2 mm)
  • 1 takje verse peterselie, gehakt

Wartości odżywcze
na 1 stuk
Kalorie
235.3 kJ / 56.2 kcal
Białko
2.8 g
Węglowodany
0.7 g
Tłuszcz
4.7 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Błonnik
0.1 g
Sód
141.1 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy