Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 eieren
- 1200 g water
- 50 g rode bietensap
- 30 g extra vergine olijfolie
- 2 snuifjes gemalen cayennepeper
- ½ tl vers gemalen zwarte peper
- ½ tl zout
- 4 ontpitte zwarte olijven, in plakjes (2 mm)
- 1 takje verse peterselie, gehakt
- Wartości odżywcze
- na 1 stuk
- Kalorie
- 235.3 kJ / 56.2 kcal
- Białko
- 2.8 g
- Węglowodany
- 0.7 g
- Tłuszcz
- 4.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 0.1 g
- Sód
- 141.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Boekweit met champignons
25 Min
Gegrilde zeevruchten plank
Keine Bewertungen
Rode uiensoep met gehaktballen
40 Min
Aubergine en Comté kaasgratin - Frozen yoghurt met aardbeien en basilicum
Keine Bewertungen
Aardappelsoep met curry
35 Min
Mini Fougasse
Keine Bewertungen
Vloeibare karamel
25 Min
Hornazo
Keine Bewertungen
Mini champignon pasteitjes
1h 45min
Jack-o'-lantern gevulde paprika's
1 Std. 30 Min
Roergebakken champignons
55min
Bao met pulled champignon in BBQ saus
1h 15min