Urządzenia i Akcesoria
Rode ogen gevulde eieren
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
12 stuks
Składniki
-
eieren6
-
water1200 g
-
rode bietensap50 g
-
extra vergine olijfolie30 g
-
gemalen cayennepeper2 snuifjes
-
vers gemalen zwarte peper½ tl
-
zout½ tl
-
ontpitte zwarte olijven in plakjes (2 mm)4
-
verse peterselie gehakt1 takje
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 stuk
Sód
141.1 mg
Białko
2.8 g
Kalorie
235.3 kJ /
56.2 kcal
Tłuszcz
4.7 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
0.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Halloween
11 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Cider-Kipstoofpot
Brak ocen
Gestoomde Chocolade Flan Cake
Brak ocen
Bosbessenaperitief en garnalencanapés
Brak ocen
Cashew- en kokosmelk
10 min
Lams- en Quinoastoofpot
Brak ocen
Tajine van kip met honing en pruimen
40 min
Yoghurtijs met mango
12 godz.
Kikkererwten shoarma salade bowl
40 min
Gestoomde pesto broodjes
Brak ocen
Pulled pork met gestoomde broodjes
3 godz.
Witte Bonensoep met Aardappelen en Chorizo
35 min
Avocadomayonaise
15 min