Urządzenia i Akcesoria
Rode ogen gevulde eieren
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
12 stuks
Składniki
-
eieren6
-
water1200 g
-
rode bietensap50 g
-
extra vergine olijfolie30 g
-
gemalen cayennepeper2 snuifjes
-
vers gemalen zwarte peper½ tl
-
zout½ tl
-
ontpitte zwarte olijven in plakjes (2 mm)4
-
verse peterselie gehakt1 takje
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 stuk
Sód
141.1 mg
Białko
2.8 g
Kalorie
235.3 kJ /
56.2 kcal
Tłuszcz
4.7 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
0.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Halloween
11 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Tacos van bloemkool met chipotle saus
3 godz. 45 min
Aardappeltortilla met chorizo
50 min
Zwarte rijst met mosselen, ontbijtspek en kerstomaten
50 min
Nougatine
1 godz. 30 min
Mediterraanse parelgerstrisotto
1 godz.
Gestoomde chocoladecake met slagroom
1 godz. 10 min
Hamkroketten met snelle bechamelsaus
9 godz. 15 min
Koffielikeur
40 min
Kippennoedelsoep
1 godz. 35 min
Appelpunch
30 min
Karameltaart
3 godz. 50 min
Ovenschotel van aardappelen
1 godz. 30 min