Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g water
- 300 g rode bieten, geschild, gehalveerd en vervolgens in plakjes gesneden (1 cm)
- 50 g wortelen, geschild, in plakjes (1 cm)
- 1 groene paprika
- 1 gele paprika
- 100 g selderstengels, in stukken (10 cm)
- 100 g wortelen, in stukken (10 cm), daarna in de lengte in vieren gedeeld
- 200 g komkommer, in plakjes (3 mm)
- 1 rode paprika, in de lengte gehalveerd, kern, zaden en membranen verwijderd, in de breedte in staafjes (5 mm) gesneden
- 100 g verse champignons, in plakjes (5 mm)
- 100 g bloemkool, in kleine roosjes
- 200 g sla, de bladeren gescheiden
- 2 teentjes knoflook
- 100 g witte kikkererwten, uit blik, uitgelekt
- 10 g blauwe bessen (opcjonalnie)
- 20 g citroensap
-
50
g tahin
lub 50 g witte sesamzaadjes, gepeld - 1 tl zout
- 50 g extra vergine olijfolie
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 659.4 kJ / 157.6 kcal
- Białko
- 4.3 g
- Węglowodany
- 14.7 g
- Tłuszcz
- 10.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.4 g
- Błonnik
- 4.5 g
- Sód
- 397.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook
1 godz. 10 min
Hummus
5 min
Glutenvrije pompoentaart met chocolade en noten
Brak ocen
Vegetarische hamburger
45 min
Oost-Europese brunch
Brak ocen
Zijden tofu cheesecake
Brak ocen
Gozleme
1 godz. 40 min
Tzatziki
20 min
Pisco sour
Brak ocen
Pulled pork burgers
Brak ocen
Vegan kruimeldeeg
Brak ocen
De wafels van de foor
3h