Halloweensalade met bloederige hummus

Halloweensalade met bloederige hummus

4.5 2 rating
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
8 porties

Składniki

  • water
    1000 g
  • rode bieten geschild, gehalveerd en vervolgens in plakjes gesneden (1 cm)
    300 g
  • wortelen geschild, in plakjes (1 cm)
    50 g
  • groene paprika
    1
  • gele paprika
    1
  • selderstengels in stukken (10 cm)
    100 g
  • wortelen in stukken (10 cm), daarna in de lengte in vieren gedeeld
    100 g
  • komkommer in plakjes (3 mm)
    200 g
  • rode paprika in de lengte gehalveerd, kern, zaden en membranen verwijderd, in de breedte in staafjes (5 mm) gesneden
    1
  • verse champignons in plakjes (5 mm)
    100 g
  • bloemkool in kleine roosjes
    100 g
  • sla de bladeren gescheiden
    200 g
  • teentjes knoflook
    2
  • witte kikkererwten, uit blik uitgelekt
    100 g
  • blauwe bessen (opcjonalnie)
    10 g
  • citroensap
    20 g
  • tahin
    50 g
    50 g witte sesamzaadjes, gepeld
  • zout
    1 tl
  • extra vergine olijfolie
    50 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portie

Sód 397.7 mg
Białko 4.3 g
Kalorie 659.4 kJ / 157.6 kcal
Tłuszcz 10.3 g
Błonnik 4.5 g
Tłuszcz nasycony 1.4 g
Węglowodany 14.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...