Urządzenia i Akcesoria
Halloweensalade met bloederige hummus
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
8 porties
Składniki
-
water1000 g
-
rode bieten geschild, gehalveerd en vervolgens in plakjes gesneden (1 cm)300 g
-
wortelen geschild, in plakjes (1 cm)50 g
-
groene paprika1
-
gele paprika1
-
selderstengels in stukken (10 cm)100 g
-
wortelen in stukken (10 cm), daarna in de lengte in vieren gedeeld100 g
-
komkommer in plakjes (3 mm)200 g
-
rode paprika in de lengte gehalveerd, kern, zaden en membranen verwijderd, in de breedte in staafjes (5 mm) gesneden1
-
verse champignons in plakjes (5 mm)100 g
-
bloemkool in kleine roosjes100 g
-
sla de bladeren gescheiden200 g
-
teentjes knoflook2
-
witte kikkererwten, uit blik uitgelekt100 g
-
blauwe bessen (opcjonalnie)10 g
-
citroensap20 g
-
50 g witte sesamzaadjes, gepeldtahin50 g
-
zout1 tl
-
extra vergine olijfolie50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
397.7 mg
Białko
4.3 g
Kalorie
659.4 kJ /
157.6 kcal
Tłuszcz
10.3 g
Błonnik
4.5 g
Tłuszcz nasycony
1.4 g
Węglowodany
14.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Halloween
11 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
De eerste hap: Havermout met Appel, Dadels en Bananen
10 min
Balletjes met dadels en noten
Brak ocen
Venkel en karwij-rogge crackers met humus
Brak ocen
Kleine carnaval beignets
Brak ocen
Hersenen cupcakes
1 godz. 40 min
Guacamole
5 min
Thaise groene curry en citroengras met rijst
1 godz. 50 min
Manakeesh, Libanese gekruide flatbread
3 godz. 20 min
Chocolade broodpudding
1 godz. 25 min
Zoet Marokkaans gebak (Briouettes)
35 min
Quinoapuddings met frambozensaus
Brak ocen
Kruidenvinaigrette
Brak ocen