Osłona noża miksującego jest potrzebna.

Aby przygotować ten przepis, potrzebna jest osłona noża miksującego. Dowiedz się więcej

Kırmızı Biber Soslu Tavuk Sarma ( vakumda pişirme)
TM6

Kırmızı Biber Soslu Tavuk Sarma ( vakumda pişirme)

5.0 (1 ocena)

Składniki

Dolgu

  • 10 - 15 g tarhun, taze, sadece yaprakları, damak tadına göre
    lub frenk soğanı, parçalara bölünmüş (4 cm)
  • 80 g enginar kalbi, konserve, süzdürülmüş
  • 100 g ricotta peyniri, taze
  • 20 g limon suyu
  • ½ tk tuz
  • ½ tk karabiber

Tavuk Sarma ve Kırmızı Biber Sosu

  • 4 tavuk göğsü, derisiz, kemiksiz (her biri yaklaşık 180 g), kalınlığı yaklaşık 1 cm olacak şekilde inceltilmiş (dövülmüş), bk. öneriler
  • 1400 - 1500 g su (yaklaşık), torbaların tamamen suyla kaplandığından emin olun (bk. öneriler)
  • 30 g limon suyu (bk. öneriler)
  • 2 kırmızı biber, ikiye bölünmüş ve çekirdekleri çıkarılmış
  • 4 diş sarımsak, kabukları soyulmamış
  • 40 g zeytinyağı
  • ¼ tk deniz tuzu
  • 1 tutam karabiber

Wartości odżywcze
na 1 porsiyon
Kalorie
1316.8 kJ / 314.8 kcal
Białko
39 g
Węglowodany
2.5 g
Tłuszcz
15.5 g
Tłuszcz nasycony
3.3 g
Błonnik
2.7 g
Sód
140.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy