Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 个 甜椒 (每个约200克)
- 4 枝 新鲜欧芹 ,只取叶子
- 100 克 帕玛森奶酪 ,切块
- 1 瓣 蒜头
- 30 克 洋葱
- 30 克 西芹 ,切块
- 30 克 胡萝卜 ,切块
- 30 克 橄榄油
- 300 克 鸡肉肉糜
- 2 颗 蛋
- 40 克 面包粉
- ¾ 茶匙 盐 ,调味用
- 1 小撮 黑胡椒粉 ,调味用
- 50 克 乳酪,中等硬度 ,如荷兰球形乳酪、车达乳酪,切条(每条约5毫米x5厘米)
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1732.3 kJ / 414 kcal
- Białko
- 30.1 g
- Węglowodany
- 15.9 g
- Tłuszcz
- 26 g
- Tłuszcz nasycony
- 9.1 g
- Błonnik
- 3 g
- Sód
- 870.6 mg