Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 个 洋葱 (直径约7厘米)
- 1 个 洋葱 (约150克)
- 2 瓣 蒜头
- 4 枝 欧芹叶
- 1000 克 牛肉肉糜
- 2 茶匙 盐
- 1 茶匙 黑胡椒粉
- 2 茶匙 黄芥末
- 4 颗 蛋
- 100 克 面包粉
- 120 克 牛奶
- 2 汤匙 辣酱油
- 200 克 水 ,湿润手部用
- 150 克 番茄酱
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1488.2 kJ / 355.7 kcal
- Białko
- 21.6 g
- Węglowodany
- 15.5 g
- Tłuszcz
- 22.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 8.5 g
- Błonnik
- 1.1 g
- Sód
- 816.5 mg