Urządzenia i Akcesoria
圣诞烤猪肉
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz.
6 人份
Składniki
-
猪大排肉 带皮整块,见要诀1700 克
-
特级初榨橄榄油 ,调味用适量
-
海盐 ,调味用适量
-
黑胡椒粉 ,调味用适量
-
绿苹果(type Granny Smith) ,一切二8 个
-
水500 克
-
新鲜四季豆 修剪过250 克
-
水 根据需要添加
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
68.1 g
Kalorie
1966 kJ /
468.1 kcal
Tłuszcz
10.2 g
Błonnik
6.1 g
Węglowodany
22.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
孩子的全天然餐桌 2-6岁
20 Przepisów
Chiny
Chiny
Może spodoba Ci się również...
肉炒黑木耳白菜
30 min
小鸡炖蘑菇
40 min
红烧猪蹄
2 godz. 10 min
皮冻
13 godz. 30 min
肉炒蒜薹
25 min
肉烧豆角
45 min
杭椒炒猪肝
20 min
排骨炖土豆
55 min
番茄肉片
30 min
葱爆羊肉
25 min
土豆炖牛肉
1 godz. 35 min
蒜泥白肉
1 godz.