Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g droge Marsala wijn
- 60 g droge witte wijn
- 120 g suiker
- 6 eierdooiers
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1047 kJ / 250 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 31 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sabayon met sinaasappellikeur
15 Min
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25 Min
Hollandaisesaus
15 Min
Klassieke sabayon
15 Min
Hollandaisesaus
15 Min
Bearnaisesaus
20 Min
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2 godz. 45 min
Lamslende met roze pepersaus
45 Min
Chutney van veenbessen en rozemarijn
45 Min
Vanilleroomijs
12 Std.
Chocolademousse
3 Std. 20 Min
Bearnaisesaus
15 Min