Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g verse gember, in fijne plakjes
- 1 lange rode chilipeper, zaadjes verwijderd
- 2 rode uien, gehalveerd
- 700 g tomaten, gehalveerd
- 300 g aardbeien, gehalveerd
- 250 g rietsuiker
- 100 g tomatenpuree
- 70 g frambozenazijn
- 3 el currypoeder, mild (45 g)
- 1 tl zout
- 1 volle tl zoete paprikapoeder
- ½ tl pikante paprikapoeder
- Wartości odżywcze
- na 1 fles
- Kalorie
- 3176 kJ / 758 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 161 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Błonnik
- 12.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gewone yoghurt
14h
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35 min
Oost-Europese brunch
Keine Bewertungen
Rabarber, gember en citroen risotto
Keine Bewertungen
Gegrilde kaas met champignons
Keine Bewertungen
Eieren met kruidensaus en Paaskoekjes
Keine Bewertungen
Driekoningentaart met frangipane
50 min
Dracula bloed
Keine Bewertungen
Bevroren veenbessen margarita
5min
Lamslende met roze pepersaus
45min
Bevroren aardbeidaiquiri
10min
Suikerpasta
Keine Bewertungen