Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 克 榛子 ,去壳
- 10 克 欧芹叶
- 100 克 红葱头 ,切块
- 2 瓣 蒜头
- 20 克 橄榄油
-
250
克 新鲜综合菇类 (如鸡油菌、牛肝菌、平菇),切块(每块2-3厘米)
lub 250 克 蘑菇 ,切块(每块2-3厘米) - 60 克 白葡萄酒
- 250 克 荞麦 ,清洗沥干
- 400 克 水
-
1 ½
茶匙 蔬菜高汤酱
lub 1 ½ 块 蔬菜高汤块 ,切碎 - ½ 茶匙 盐
- ¼ 茶匙 黑胡椒粉
- 20 克 黄油
- 50 克 戈贡佐拉奶酪 ,切块
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1813.3 kJ / 433.4 kcal
- Białko
- 14.8 g
- Węglowodany
- 53.7 g
- Tłuszcz
- 19.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.5 g
- Błonnik
- 8.7 g
- Sód
- 448.1 mg