Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 800 克 绿节瓜 ,选择细长条,直径约5厘米
- 1 个 柠檬 ,一切二,半个切片备用
- 4 片 去皮三文鱼鱼排 ,每块约150-200克
- ½ 茶匙 精制盐
- 20 克 新鲜欧芹 ,切段,保留叶子装饰用
- 4 瓣 蒜头
- 100 克 油浸番茄干 ,沥干的
- ½ 茶匙 卡宴红辣椒粉 (opcjonalnie)
- 500 克 水
- 欧芹叶 ,装饰用
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 2030.4 kJ / 485.3 kcal
- Białko
- 36.6 g
- Węglowodany
- 22.6 g
- Tłuszcz
- 28.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.8 g
- Błonnik
- 5.7 g
- Sód
- 469.7 mg