Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 克 油
- 1 支 干辣椒 ,切段
- 50 克 腊肉 ,切片
- 50 克 四川香肠 ,腊肠,切片
- 550 克 白萝卜 ,切2-3厘米块
- 20 克 生抽
- 3 克 盐 ,约1/2茶匙
- 5 克 白砂糖
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1041.5 kJ / 248.9 kcal
- Białko
- 5.9 g
- Węglowodany
- 10.8 g
- Tłuszcz
- 20.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.6 g
- Błonnik
- 2.3 g
- Sód
- 1284 mg