梅子冻配面包干和香草奶油
TM6 TM5 TM31

梅子冻配面包干和香草奶油

(Brak ocen)

Składniki

  • 750 克 李子 ,新鲜或冷冻
  • 30 克 白砂糖
  • ½ 茶匙 自制香草糖 (见要诀)
  • 20 克 水 (如果使用新鲜李子)
  • 600 克 牛奶
  • 25 克 玉米淀粉
  • 2 颗 鸡蛋(每颗约53-63克)
  • 1 支 香草豆荚
  • 60 克 糖
  • 250 克 稀奶油(含脂量30-40%)
  • 90 克 面包干
    lub 90 克 饼干
  • 20 克 杏仁碎片

Wartości odżywcze
na 6 人份
Kalorie
12087.9 kJ / 2889.1 kcal
Białko
68.4 g
Węglowodany
353.9 g
Tłuszcz
140.7 g
Tłuszcz nasycony
67.5 g
Błonnik
23.2 g
Sód
1697.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy