Gulerødder i sursød-lage

Gulerødder i sursød-lage

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
600 g

Składniki

  • fed hvidløg
    2
  • ingefær skåret i skiver (2 mm)
    15 g
  • sukker
    100 g
    100 g farin
  • eddike
    100 g
  • olivenolie
    50 g
  • løg skåret i både
    100 g
  • gulerødder skåret i skiver (3 mm)
    220 g
  • salt
    1 tsk

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 600 g

Sód 1374 mg
Białko 4 g
Kalorie 4175.6 kJ / 998 kcal
Tłuszcz 51 g
Błonnik 8 g
Tłuszcz nasycony 7 g
Węglowodany 135 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie