Urządzenia i Akcesoria
Gulerødder i sursød-lage
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
600 g
Składniki
-
fed hvidløg2
-
ingefær skåret i skiver (2 mm)15 g
-
100 g farinsukker100 g
-
eddike100 g
-
olivenolie50 g
-
løg skåret i både100 g
-
gulerødder skåret i skiver (3 mm)220 g
-
salt1 tsk
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 600 g
Sód
1374 mg
Białko
4 g
Kalorie
4175.6 kJ /
998 kcal
Tłuszcz
51 g
Błonnik
8 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
135 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
November
13 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Cremede champignoner
Keine Bewertungen
Blomkålsris
10 Min
Karry-rejer (2500 kcal)
Keine Bewertungen
Falafel-vafler
Keine Bewertungen
Ris salat med grøntsager
Keine Bewertungen
Couscoussalat med gulerød, kikærter og karry.
Keine Bewertungen
Bulgurhvede
Keine Bewertungen
Tostadas med kylling og raja
40 Min
Asparges med citronkapers
Keine Bewertungen
Safranquinoa med kylling i peberfrugt og tomatsauce
Keine Bewertungen
Bagt gurkemejefisk med tomatsalsa
Keine Bewertungen
Pimento dip
Keine Bewertungen