Urządzenia i Akcesoria
Oksekødsruller med ost
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 portioner
Składniki
-
oksekødsfileter (ca. 400 g)6
-
salt plus ekstra efter smag12 knivspids
-
sort peber, stødt12 knivspids
-
bacon i skiver (se tip)110 g
-
80 g ost, semi-hård, (f.eks. Gruyère, Emmental, fontina...), skåret i 6 pinde (ca. 9 cm x 2 cm)ost, edam skåret i 6 pinde (ca. 9 cm x 2 cm)80 g
-
løg halveret70 g
-
olivenolie30 g
-
400 g hakkede tomater, dåsepassata400 g
-
1 grøntsagsbouillon, terning (til 0,5 l)grøntsagsbouillon1 teske
-
oregano, tørret1 teske
-
paprika (opcjonalnie)1 - 2 knivspids
-
kartofler skåret i tern (2 cm)350 g
-
courgette skåret i skiver (4-5 mm)200 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
602.5 mg
Białko
22.9 g
Kalorie
1408.6 kJ /
336.7 kcal
Tłuszcz
19.5 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
6.9 g
Węglowodany
19.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kylling teriyaki
20 min
Kødboller med tomatsauce
45 min
Piri Piri kylling med salat
Brak ocen
Provencalsk kylling
Brak ocen
Kylling med honning og blomkålspuré
50 min
Steak au Poivre (peberbøf)
Brak ocen
Oksekødskofta med feta
Brak ocen
Kaloriefattig lasagne
Brak ocen
Bahn mi med kylling
Brak ocen
Com ga rau thom (kylling med ris og mynte)
Brak ocen
Chiang Mai nudler
25 min
Salat med oksekød, rucola og tomater (2200 kcal)
Brak ocen