Oksekødsruller med ost

Oksekødsruller med ost

Brak ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 portioner

Składniki

  • oksekødsfileter (ca. 400 g)
    6
  • salt plus ekstra efter smag
    12 knivspids
  • sort peber, stødt
    12 knivspids
  • bacon i skiver (se tip)
    110 g
  • ost, edam skåret i 6 pinde (ca. 9 cm x 2 cm)
    80 g
    80 g ost, semi-hård, (f.eks. Gruyère, Emmental, fontina...), skåret i 6 pinde (ca. 9 cm x 2 cm)
  • løg halveret
    70 g
  • olivenolie
    30 g
  • passata
    400 g
    400 g hakkede tomater, dåse
  • grøntsagsbouillon
    1 teske
    1 grøntsagsbouillon, terning (til 0,5 l)
  • oregano, tørret
    1 teske
  • paprika (opcjonalnie)
    1 - 2 knivspids
  • kartofler skåret i tern (2 cm)
    350 g
  • courgette skåret i skiver (4-5 mm)
    200 g

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 602.5 mg
Białko 22.9 g
Kalorie 1408.6 kJ / 336.7 kcal
Tłuszcz 19.5 g
Błonnik 3.2 g
Tłuszcz nasycony 6.9 g
Węglowodany 19.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie