
Urządzenia i Akcesoria
Kalkun og grøntsager med ris
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portioner
Składniki
-
fed hvidløg1
-
ingefær skåret i skiver (2 mm)5 g
-
olivenolie30 g
-
hvedemel20 g
-
kalkunbryst skåret i mindre stykker (4-5 cm)400 g
-
porre skåret i skiver (5 mm)40 g
-
gulerødder skåret i skiver (5 mm)80 g
-
grønne bønner frost40 g
-
soyasauce4 spsk
-
vand1200 g
-
ris, langkornet200 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
452.8 kcal /
1894.5 kJ
Białko
27.9 g
Tłuszcz
15.1 g
Węglowodany
49.2 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
3.1 g
Sód
969 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
50 min
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
25 min
Brak ocen
Brak ocen