
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 38 oz water divided
- 1 ½ oz olive oil divided
- 2 tsp salt divided
- 11 oz basmati rice
- 7 oz yellow onions cut into halves
- 7 ½ oz carrots cut into pieces
- 3 garlic cloves
- ½ oz fresh parsley, leaves only plus extra to garnish
-
14
oz pork loin boneless, cut into pieces (1 in.)
lub 14 oz pork neck, boneless boneless, cut into pieces (1 in.) - 1 tbsp sweet paprika
- ½ tsp ground cumin
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- 1 chicken stock cube crumbled
- 1 oz tomato paste
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 630.4 kcal / 2637.4 kJ
- Białko
- 26.8 g
- Tłuszcz
- 24.1 g
- Węglowodany
- 74.7 g
- Błonnik
- 4.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.1 g
- Sód
- 1286.6 mg