Pork Pilaf

Pork Pilaf

2.7 32 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • water divided
    38 oz
  • olive oil divided
    1 ½ oz
  • salt divided
    2 tsp
  • basmati rice
    11 oz
  • yellow onions cut into halves
    7 oz
  • carrots cut into pieces
    7 ½ oz
  • garlic cloves
    3
  • fresh parsley, leaves only plus extra to garnish
    ½ oz
  • pork loin boneless, cut into pieces (1 in.)
    14 oz
    14 oz pork neck, boneless, boneless, cut into pieces (1 in.)
  • sweet paprika
    1 tbsp
  • ground cumin
    ½ tsp
  • ground black pepper
    1 - 2 pinches
  • chicken stock cube crumbled
    1
  • tomato paste
    1 oz

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 1286.6 mg
Białko 26.8 g
Kalorie 2637.4 kJ / 630.4 kcal
Tłuszcz 24.1 g
Błonnik 4.3 g
Tłuszcz nasycony 6.1 g
Węglowodany 74.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...