
Urządzenia i Akcesoria
Pork Pilaf
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
water divided38 oz
-
olive oil divided1 ½ oz
-
salt divided2 tsp
-
basmati rice11 oz
-
yellow onions cut into halves7 oz
-
carrots cut into pieces7 ½ oz
-
garlic cloves3
-
fresh parsley, leaves only plus extra to garnish½ oz
-
pork loin boneless, cut into pieces (1 in.)14 oz
-
sweet paprika1 tbsp
-
ground cumin½ tsp
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
chicken stock cube crumbled1
-
tomato paste1 oz
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
630.4 kcal /
2637.4 kJ
Białko
26.8 g
Tłuszcz
24.1 g
Węglowodany
74.7 g
Błonnik
4.3 g
Tłuszcz nasycony
6.1 g
Sód
1286.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Shepherd's Pie
1 godz. 15 min
Maple Glazed Chicken with Acorn Squash and Rice
1 godz. 10 min
Creamy Mushroom and Chicken Pasta
1 godz.
Tarragon Chicken Pasta
45 min
Sweet and Sour Pork
35 min
Chicken with Mashed Potatoes and Gravy
1 godz. 10 min
Chicken with Bell Peppers in Beer Sauce
35 min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 min
Meat and Rice Casserole
1 godz. 15 min
Lemon Garlic Chicken
30 min
Beef Ragout with Macaroni
30 min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 min