Garlic Turkey Stew
TM6 TM5 TM31

Garlic Turkey Stew

4.6 ( 70 ocen )

Składniki

  • 2 sprigs fresh parsley cut in pieces (5 cm)
  • 4 garlic cloves
  • 100 g onions quartered
  • 50 g olive oil
  • 20 g plain flour
  • 350 g water
  • 500 g mixed root vegetables (e.g. carrots, celeriac, turnips, see tip), sliced (2 cm)
  • 2 sprigs fresh thyme
    lub fresh rosemary
  • 2 vegetable stock cubes (for 0.5 l each) crumbled
    lub 2 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
  • ¼ tsp salt plus extra to taste
  • ½ tsp ground black pepper plus extra to taste
  • 300 g turkey breast fillet, skinless (see tip), cut in pieces (3 cm)
  • 200 g potatoes unpeeled, cut in pieces (2 cm)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
312 kcal / 1305 kJ
Białko
22 g
Tłuszcz
14 g
Węglowodany
21 g
Błonnik
6.3 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Sód
1655 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy