
Urządzenia i Akcesoria
Garlic Turkey Stew
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
fresh parsley cut in pieces (5 cm)2 sprigs
-
garlic cloves4
-
onions quartered100 g
-
olive oil50 g
-
plain flour20 g
-
water350 g
-
mixed root vegetables (e.g. carrots, celeriac, turnips, see tip), sliced (2 cm)500 g
-
fresh thyme2 sprigs
-
vegetable stock cubes (for 0.5 l each) crumbled2
-
salt plus extra to taste¼ tsp
-
ground black pepper plus extra to taste½ tsp
-
turkey breast fillet, skinless (see tip), cut in pieces (3 cm)300 g
-
potatoes unpeeled, cut in pieces (2 cm)200 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
312 kcal /
1305 kJ
Białko
22 g
Tłuszcz
14 g
Węglowodany
21 g
Błonnik
6.3 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Sód
1655 mg