Garlic Turkey Stew
TM6 TM5 TM31

Garlic Turkey Stew

4.6 (52 oceny)

Składniki

  • 2 sprigs fresh parsley, cut in pieces (5 cm)
  • 4 garlic cloves
  • 100 g onions, quartered
  • 50 g olive oil
  • 20 g plain flour
  • 350 g water
  • 500 g mixed root vegetables (e.g. carrots, celeriac, turnips, see tip), sliced (2 cm)
  • 2 sprigs fresh thyme
    lub fresh rosemary
  • 2 vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
    lub 2 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
  • ¼ tsp salt, plus extra to taste
  • ½ tsp ground black pepper, plus extra to taste
  • 300 g turkey breast fillet, skinless (see tip), cut in pieces (3 cm)
  • 200 g potatoes, unpeeled, cut in pieces (2 cm)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1305 kJ / 312 kcal
Białko
22 g
Węglowodany
21 g
Tłuszcz
14 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Błonnik
6.3 g
Sód
1655 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy