Urządzenia i Akcesoria
Green Ombre Naked Cake
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 3 godz.
12 slices
Składniki
Sponge Cake
-
unsalted butter for greasing
-
plain flour for dusting
-
medium eggs8
-
caster sugar250 g
-
vanilla bean paste (opcjonalnie)2 tsp
-
plain flour240 g
-
baking powder (see tip)1 tsp
-
fine sea salt2 pinch
-
green food colouring gel
Assembly
-
water180 g
-
freshly squeezed lemon juice to taste50 - 70 g
-
fresh fruit green (e.g. gooseberries, kiwi slices, grape halves)200 - 250 g
-
mascarpone500 g
-
whipping cream500 g
-
icing sugar50 g
-
mint leaves for decorating
Wartości odżywcze na 1 slice
Kalorie
518.1 kcal /
2167.9 kJ
Białko
10 g
Tłuszcz
33.6 g
Węglowodany
45.5 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
18.9 g
Sód
280.5 mg