Urządzenia i Akcesoria
Jamaicansk kylling med jerk-krydderi
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portioner
Składniki
Jerkkrydderi
-
løg halve50 g
-
1 tsk chili, tørret i flagerrød chili, frisk1
-
fed hvidløg1
-
eddike20 g
-
farin15 g
-
olivenolie15 g
-
nellike, stødt1 knivspids
-
sød paprika1 spsk
-
salt2 tsk
-
soyasauce1 spsk
-
sort peber, stødt⅓ tsk
-
rom mørk1 spsk
-
spidskommen, stødt½ tsk
-
timian, tørret1 knivspids
-
kanel, stødt⅓ tsk
-
muskatnød, stødt2 knivspids
-
tomatpure20 g
-
ingefær, stødt⅓ tsk
Jerkkylling
-
600 g kyllingelår, med eller uden skind, med benkyllingebrystfilet600 g
-
rosmarin, frisk1 kviste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
473 mg
Białko
32.5 g
Kalorie
1414.3 kJ /
338 kcal
Tłuszcz
18.3 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
4.8 g
Węglowodany
8.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kylling garam masala
50 min
Cottage pie
1 godz. 15 min
Piri Piri kylling med salat
Brak ocen
Provencalsk kylling
Brak ocen
Kylling med honning og blomkålspuré
50 min
Steak au Poivre (peberbøf)
Brak ocen
Oksekødskofta med feta
Brak ocen
Kaloriefattig lasagne
Brak ocen
Bahn mi med kylling
Brak ocen
Com ga rau thom (kylling med ris og mynte)
Brak ocen
Chiang Mai nudler
25 min
Japansk ramen
Brak ocen