Fisk- og melontartar

Fisk- og melontartar

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
5 portioner

Składniki

  • persilleblade, friske
    3 kviste
  • skalotteløg halveret
    1
  • lime helst økologisk, vasket
    ½
  • torskefilet skåret i mindre stykker (ca. 3-4 cm). Fisken skal tidligere havde været frosset i 20-30 minutter
    400 g
  • ekstra jomfruolivenolie
    40 g
  • salt
    ½ tsk med top
  • sort peber, friskkværnet
    2 - 3 knivspids
  • vandmelon skåret i tern (0,5 cm), plus ekstra til servering
    100 g
  • salatblade
    100 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 279.8 mg
Białko 15 g
Kalorie 664.4 kJ / 158.8 kcal
Tłuszcz 8.6 g
Błonnik 1.2 g
Tłuszcz nasycony 1.2 g
Węglowodany 5.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie