Salat med laks og tranbær

Salat med laks og tranbær

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portioner

Składniki

  • appelsinsaft, friskpresset
    40 g
  • ekstra jomfruolivenolie
    50 g
  • honning
    20 g
  • ingefær, stødt
    ½ teske
  • salt (se tip)
    ¼ teske
  • sort peber, stødt
    ¼ teske
  • vand
    500 g
  • laksefilet, frisk, med eller uden skind (ca. 150 g hver)
    4
  • forårsløg (ca. 50 g), skåret i skiver (0,5-1 cm)
    4 spsk
  • tranebær, tørrede
    4 spsk
  • feldsalat (se tip)
    200 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 278.3 mg
Białko 31.2 g
Kalorie 2047.2 kJ / 489.3 kcal
Tłuszcz 33.3 g
Błonnik 2 g
Tłuszcz nasycony 6.3 g
Węglowodany 18 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie